Laster...

Nå kan du arrangere turneringer selv!

Finn deltakere til egne turneringer i konkurransesystemet vårt.

Her på TG har vi masse spennende e-sporter med offisielle turneringer. Vi kan dessverre ikke arrangere turneringer i alt dere så gjerne vil konkurrere i, derfor har vi nå gjort det mulig å arrangere egne deltakerstyrte turneringer – gjennom konkurranseportalen vår Unicorn.

Her er det fritt fram for hva du vil arrangere konkurranse i. Det kan være spill vi ikke arrangerer offisiell konkurranse i, eller det kan være det; du bestemmer!

For å opprette en konkurranse så logger du inn i Unicorn med enten Geekevents- eller Wannabe-bruker. Deretter velger du «Community» i menyen til venstre. Her skal du fylle ut et skjema. Det er viktig at informasjonen er så nøyaktig og utfyllende som mulig. Konkurransen må kjøres gjennom en ekstern turneringsplattform du velger selv, og den må gjennom en kontroll av Game-crewet for å passe på at det ikke er noe tull. Når det er ferdig er alt klart. GLHF!

For deg som deltar så understreker vi at alle disse konkurransene er deltakerstyrt. Vi ønsker å tilrettelegge for muligheten, men vi har ingen kontroll med turneringene. Vi har heller ikke innsyn i turneringene utenom det som står i Unicorn, og ikke mulighet til å følge opp regelbrudd eller lignende.